ببینید| ژاپنی ها برای تهیه این سس 4 سال صبر می کنند؛ مشقت برای تولید طعم بی نظیر آسیاییهر چه عمر این سس محبوب ژاپنی بیشتر و رنگ آن تیره تر باشد، جا افتادگی، طعم و بوی آن بهتر است. - سس سویا یا شویو عنصر کلیدی ، این سس در همه فروشگاه های مواد عذایی ژاپن دیده می شود برای ژاپنی ها اومامی است. این واژه بیانگر طعم و بوی لذتبخش از غذا است. قدمت و ماندگی این سس نشان دهنده برتری آن است. هر چه عمر این سس محبوب ژاپنی بیشتر و رنگ آن تیره تر باشد، جا افتادگی، طعم و بوی آن بهتر است. تهیه کنندگان سس سویای سنتی در ژاپن می گویند صبر در تولید این محصول موثر است. یکی از انواع مرغوب شویو سای شی کومی است که طعمی عمیق و ماندگار دارد. روند تولید سنتی این سس را توسط یک نسل پنجمی تولید کننده از یک خانواده مشغول در این حرفه ببینید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |