مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 خرداد 1401 ساعت 17:422022-05-23اقتصادي

ببینید| ژاپنی ها برای تهیه این سس 4 سال صبر می کنند؛ مشقت برای تولید طعم بی نظیر آسیایی


هر چه عمر این سس محبوب ژاپنی بیشتر و رنگ آن تیره تر باشد، جا افتادگی، طعم و بوی آن بهتر است.

  - سس سویا یا شویو عنصر کلیدی ، این سس در همه فروشگاه های مواد عذایی ژاپن دیده می شود برای ژاپنی‎ ها اومامی است.

این واژه بیانگر طعم و بوی لذتبخش از غذا است.

قدمت و ماندگی این سس نشان دهنده برتری آن است.

هر چه عمر این سس محبوب ژاپنی بیشتر و رنگ آن تیره تر باشد، جا افتادگی، طعم و بوی آن بهتر است.

تهیه کنندگان سس سویای سنتی در ژاپن می گویند صبر در تولید این محصول موثر است.

یکی از انواع مرغوب شویو سای شی کومی است که طعمی عمیق و ماندگار دارد.

روند تولید سنتی این سس را توسط یک نسل پنجمی تولید کننده از یک خانواده مشغول در این حرفه ببینید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ببینید| ژاپنی ها برای تهیه این سس 4 سال صبر می کنند؛ مشقت برای تولید طعم بی نظیر آسیایی

ببینید| ژاپنی ها برای تهیه این سس 4 سال صبر می کنند؛ مشقت برای تولید طعم بی نظیر آسیایی